Når dette er publisert, er jeg på ferie i Grimstad. Kanskje ikke den mest eksotiske plassen, men jeg er sikker på at jeg koser meg. Uavhengig om jeg koser meg eller ikke, slutter jeg aldri å drømme. Jeg er takknemlig for det jeg har, og hvor jeg er, det er ikke det. Men jeg tror det e godt å kunne drømme seg bort uansett, hvor godt eller vondt en har det. Også blir jeg jo myndig neste sommer (shit det blir skummelt) og kanskje jeg da skal begi meg ut på eventyr til et av disse stedene? Her er mine topp fem drømme-destinasjoner.

5 //  P A R I S

Frankrike er et land jeg alltid har hatt lyst til å reise til. Hvorfor vet jeg ikke egentlig, men når jeg har en partner blir det definitivt tur til Paris. Klisje? Jepp, men fy søren det ser så fin ut det. Og all den arkitekturen, moten og gode maten.

4 //  S A N T O R I N I

Jeg og familien var på Santorini i fjor sommer, og jeg har så lyst til å reise dit igjen. Nå har ikke jeg vært på så mange øyer, men dette er den fineste jeg har vært på. Den ene dagen leide vi en bil og hadde en liten roadtrip på øya. Liten roadtrip fordi øya ikke er så stor, tror det tar 30 å gå fra den ene siden til den andre. Men det var så koselig og så fint. Det går og å leie firehjuling der, men da må en være myndig, så neste gang jeg drar dit, må jeg kjøre firehjuling! Føle vinden i håret, nyte været og godt selskap og god musikk.

3 //  L O N D O N

For mange år siden var jeg på korpstur til Scarborough i England, og det var så koselig. Liker så godt kulturen og miljøene der. Jeg kunne reist hvor som helst i England og likevel kost meg tror jeg. Høyes på lista er London da, men jeg har og lyst til Brighton, Liverpool og Cambridge. Om jeg noen gang skulle reis på språkreise, hadde det blitt i England, mest sannsynlig Brighton.

2 //  B O R A  B O R A

Hva er det vel å si? Bildene snakker for seg selv.

1 //  I S L A N D

Kanskje ikke den vanligste plassen å ville reise for en 17-åring, men fy søren så lyst jeg har til å reise til Island. Jeg ser for meg at jeg hadde fått tatt utrolig mange fine bilder og! Men stedet på Island jeg måtte besøkt er selvfølgelig Blue Lagoon. Tenk så godt å slappe av her, og for en opplevelse! Iskald temperatur på land, men 38 grader i vannet, og med bar i bassenget. Hvor kult er ikke det?

Hvor er dine drømme-destinasjoner?  //  Ville du reist til noen av stedene over?

  1. Har vært i London, er en fin by det:) Men som jeg pleier å si ellers » haven’t been everywhere, but it’s on my list»! Drar nest måned til Costa Rica, Panama og Los Angeles i Amerika : )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *