blir vi menn for feminine?

Metroseskuell har blitt et kjent ord. (spesielt etter Carl Aksel sin opptreden i offentligheten og i Paradise Hotel) Menn som tar plastiske operasjoner i USA har blitt tredoblet siden 1997. Neglelakk er noe man ser på gutter i forskjellige situasjoner, som feks. Brad Pitt på prisutdeling. Men er vi menn på veg til å skifte kjønn?

Selvfølgelig ikke i den fysiske og anatomiske forstand, men det er tydelig at menn bryr seg mer om utseende og bruker mer penger og tid på det. En venn av meg skrev et innlegg på sin blogg for lenge siden, om dette med at menn ikke er så mannlige lenger. Noen syns det er helt ok, andre synes det er ekkelt.

For så vidt kan jeg forstå det. Selv synes jeg det er fint når jenter kler seg i blonder og fine kjoler, men det desidert fineste er selvfølgelig å ha sin helt egen stil og være seg selv til det fulleste. Men til dere (spesielt jentene) som går så hardt ut med at vi menn utvikler oss feil, må jeg bare få sagt et par ord til dere.

Dere jenter blir rost opp i skyene når dere kler dere mandig, blir med i miletæret og jobber dere til en lederstilling. Noe som lenge har vært forbeholdt menn. Men så fort en mann vil bli frisør eller er redd for å reise i militæret, blir han sett på som svak. Jenter får bytte de typiske «kjønnsrollene» og blir sett på som sterke, men så fort en mann gjør det samme, blir det feil.

“How come when girls play with gender it’s a sign of strength and when boys play with gender it’s a sign of weakness?”

Og om noen gutter sminker seg og bestiller en sukkerfri latte med ekstra skum og stevia, betyr ikke det at alle gutter blir kjempefeminine. Slapp av, du finner deg nok en hardbarka tømmerhogger skal du se!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *