casa appelsin

Dikt og lyrikk er kanskje ikke så interessant for de fleste, og kan virke som noe kjipt norsk-læreren får deg til å analysere selv om du hverken har lyst eller kommer til å få bruk for det senere i livet. Selv har jeg sansen for tekster og litteratur, men er du ikke helt som meg, har jeg den perfekte boken som du burde få sjekket ut, som kommer til å gjøre lyrikk kult!

Casa Appelsin er en samling av bestefaren til Eline sine facebook-statuser. Eline er elev ved Westerdals og lagde denne boken som en oppgave kalt «collaborations» hvor elevene skulle finne en samarbeidspartner for å starte et prosjekt med. Dette resulterte i denne minimalistiske boken med morfarens små tekster. Gjerne sjekk ut Westerdals artikkel her.

Denne boka er elegant, enkel og moderne. Asbjørn skriver kjempegodt, og det var det som vekket min oppsikt med boka. Hvem skulle tro at en samling med facebook-statuser kunne være så interessant og morsom? Har du lyst til å ha en fin bok liggende på bordet for starte en samtale i sofaen? Da er denne perfekt!

Eline og Asbjørn har sammen gjort noe som er kjempefint. Jeg tør å påstå at de virkelig har gjort lyrikk og korte tekster til noe kult og morsomt for store og små. For de som setter pris på design, og for de som liker å lese. Dette er ingen vanlig «sær» bok som vanligvis står i hylla i bokhandelen flere tiår. Dette er en gøyal bok som er verdt å få med seg.

i samarbeid med Eline, designeren av boka.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *