clean summer essentials

Rundt denne tiden for et år siden tok jeg dette bildet. Det var da mine topp favoritter og det er de faktisk fortsatt. Selena sitt album Revival, Calvin Klein sin unisex parfyme CK2, et rent, klart deksel og telefonen (som siden har blitt oppgradert til en iPhone 6S plus).

Selena slipper og jobber med ny musikk for tiden. Revival var et vendepunkt for musikken hennes vil jeg tro, hun har vokst og hun vet hva hun kan og vil. Det er veldig interessant og spennende å følge med på. Bad Liar, hennes nye singel, ga meg høye forventinger til et forhåpentligvis kreativt, nytenkende og bra album fra stjerna.

Parfyme-flaska har definitivt ikke så mye i seg nå som på bildet. Den har blitt godt brukt og jeg har fått et par kompliment på at den lukter godt, så det er koselig. Lukta er frisk, god og ikke for mektig på en måte. Må definitivt kjøpe mer av denne i løpet av sommeren.

Etter sommeren i fjor kjøpte jeg meg en brukt iPhone 6S plus, på bildet er en iPhone 6. De er nokså like bortsett fra størrelsen. Det første dekselet jeg kjøpte var et gjennomsiktig et fra eBay. Hadde planer om å pynte på det med litt bilder, men liker renheten i det.

LagreLagre

LagreLagre

1 Comment

  1. Patrik 28. juni 2017

    Den parfymen lukter skikkelig godt!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *