Da er det helg igjen. Fy søren så godt. Selv om det ikke blir så veldig mye kvalitetssøvn. For vi skal til Trondheim!

Et søskenbarn av meg skal starte på folkehøgskole, og da reiser tante, søskenbarnet mitt og kjæresten hennes for å besøke han. Jeg har aldri vært i Trindheim, og gleder meg masse.

Vi kjører fra Notodden kl 21.00 i kveld, og kjører da rett til Trondheim. Det er rundt 10 timer, så det blir spennende. For meg er det sjeldent et problem å sitte i bil, og med godt selskap, er det ikke noe som tilsier at vi ikke skal kose oss.

Det blir en lang og spennende tur, og jeg tenkte jeg kunne oppdatere dere her live på bloggen. Aldri har jeg prøvd noe slikt før, så det også blir spennende. Håper dere vil følge med!

fre. 26. aug. 17.05

Sitter på bussen fra skolen. Skal til pappa som senere skal kjøre meg til Notodden, hvor jeg skal møte de andre. Sekken er pakket, musikken lastet ned, men magen er tom. Så et godt og stort måltid skal jeg ta meg hos pappa. Gleder meg, men har vondt i rumpa av å sitte på bussen alt nå, så håper at vi kommer til å ta et par stopp.

21.10

Da var vi på plass i bilen. Et stykke pizza er fortært, og det er god stemning. Trafikk er det ikke, haha. Første stopp er ikke langt unna, der vi skal kjøpe drikke og litt mat. Merker at dette kommer til å bli et veldig 12-årig-blogger-type innlegg. Men det får gå, tenker å gjøre dette litt «unfiltered» om dere vil ha det? Fortell gjerne i kommentarene.

21.50

img_6554

Så disse utenfor butikken, og måtte selvfølgelig ta bilde!

lør. 27 aug. 03.33

Jeg og kjæresten til søskenbarnet mitt er våkne. Hørte på Tusvik og Tønne, Harm og Hegseth og nå Friår. Det ble litt kjedelig til slutt, og jeg fikk den ære av å styre musikken.

Uten at vi visste det, så vi et skilt inn til Dovre-Hall, og selvfølgelig måtte vi sette på Dovegubbens Hall. Vi ble begge kjempegira og synes det var kult, selv om få på vår alder hadde tenkt det samme.

18.00

Sitter nå i bil på veg tilbake. Tar meg litt tid til å skrive dette, for jeg må jo nyte turen også. Besøket på folkehøgskolen var bra. Litt tregt opplegg til tider, men det kunne og ha med at vi var litt slitne. Samtidig som det var et foreldremøte, og ikke et søskenbarn-møte, haha.

Vi kom til Melhus litt over 05.00 og parkerte for å prøve å få oss litt søvn. Det gikk ikke for min del, så Pokémon ble det istedet. Når klokken nærmet seg 07-08.00 kjørte vi på en bensinstasjon for å få i oss mat. Da vi fortsatt hadde god tid, valgte vi å ta en svipp innom Trondheim, når vi like godt var ende i nærheten. Selvfølgelig var det Nidarosdomen vi dro for å se.

img_6585

søn. 28. aug. 17.35

Etter å ha våknet klokka 3 er jeg nå godt plantet på sofaen hjemme hos mamma. Kroppen skjelver og jeg er så utrolig sliten. Men det har vært en kjempefin tur! Har blitt mange små gode minner, som jeg forhåpentligvis kommer til å huske lenge. Om ikke, kan jeg jo bare gå tilbake i arkivet å lese litt her. Hei, hei 80 år gamle Ola.

Jeg håper dere har likt denne typen innlegg. Selv synes jeg det har vært kult, selv om jeg ikke var så flink til å oppdatere som jeg kunne ønske. Samtidig som jeg jo ville slappe av og nyte turen. Men dette tar jeg læring av slik at neste gang blir enda bedre!

Håper dere likte dette. Også tas tilbakemeldinger imot med stor takknemlighet.

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *