At jeg har vært fraværende i det siste, er ikke til å legge skjul på. Mye har skjedd, og mange rutiner skal på plass når en er tilbake på skolen. Det er likevel veldig rørende å se at det støkk og stadig kommer folk innom her. Jeg glemmer dere ikke, og satser på å komme tilbake for fullt om ikke alt for lenge.

Siden det har vært en stund, tenker jeg å komme med en liten oppdatering på hva som har skjedd og hva som har blitt lagt ut på Instagram. Jeg bryr meg alt for masse om feed, og etter mange forsøk føler jeg at jeg er inne på noe. Men, slik har jeg følt det flere ganger gjennom tidene, så vi får se.

instagram-lately

Etter å ha brukt litt over en uke på å bli slik noen lunde frisk etter forkjølelse, kom jeg meg på skolen og dro på konsert. Den var med Troye Sivan, men ikke nok med det, var det Astrid S som varmet opp. Fikk sett to utrolig flinke artister i samme slengen! Nå som jeg har vært på Troye Sivan, har jeg sett alle mine favoritt-artister. Troye i Sentrum Scene, Years & Years på Øyafestivalen 2015 og Selena Gomez i Oslo Spektrum i 2013. Jeg bare elsker musikk og hvordan det får meg til å føle!

På skolen har vi fått prosjekt med å komme med interiør-forslag til biblioteket i Skien. Det er et fint og stort bibliotek, men nokså gammelt og med en del tungvinne løsninger. Skal bli spennende å utføre et realistisk oppdrag på denne måte, og jeg er sikker på at jeg kommer til å lære masse.

Nå sitter jeg hjemme og slapper av etter to travle dager på Innovasjonscamp. Da ble vi delt inn i grupper på tvers av trinnene for å utføre ett av tre forskjellige oppdrag som hadde med energi og miljøet å gjøre. Vi tok oppgaven som gikk ut på å skulle utvikle et nabolag som skulle være miljøvennlig og ha ordninger for transport og butikk. Vinner-gruppen vant en tur til Trondheim der de skal konkurrere med vinnere fra andre skoler i Norge.

Vi kom på 3. plass og det er jeg storfornøyd med. Ingen av oss hadde store planer for å nå høyt, men vi fullførte og kom mye lenger enn forventet. Hvor kult er ikke det? Jeg er glad det ikke ble noe Trondheim på oss egentlig, men med et diplom og bevis på en 3. plass, håper jeg at CVen min kommer til å imponere litt mer, haha.

Hvordan er livet for tiden?

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *