ProMarker-oppgave den første uka av skolen

Den første uka av skolen var vi på en liten utflukt til en kystby, der fikk vi beskjed om å ta bilder som vi skulle bruke til en senere oppgave. Oppgaven var å velge et av bildene vi tok og tegne det med ProMarkere. Jeg er ikke særlig flink med ProMarkere, så det ble jo interessant. Men man kan ikke forvente å være god om man ikke tør å prøve eller øve.

Dette er bildet jeg tok og valgte å videreutvikle. Det jeg likte her va symmetrien,  og den hvite veggen mot den blå døra og postkassa som gir litt sånn gresk-mamma-mia-øy-vibber.

Lysbordet er min gode venn, så første steg var å overføre konturene fra bildet og tegne med det jeg ville ha med i tegningen. Tok en del kopier, for å kunne prøve meg frem:

Prøvde ut forskjellige farger, mengde farge og brukte noen tynnere penner for å markere visse deler og skape litt mer kontrast. Foretrakk til slutt det duse og beskjedne utrykket.

Dette ble resultatet. Som man kanskje ser, er jeg ikke noen hyppig bruker av ProMarkere, men med litt mer øving kan jeg kanskje sette litt mer pris på mediet. Vet at jeg kan ha bruk for det senere, så skal nok tørre å benytte dem mer etterhvert!

Har du erfaring med ProMarkere?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *