Jeg har kommi meg på hybel, og da er det tiden for å få livet på plass på ordentlig. Da jeg i det siste har blitt mer og mer glad i trening, har jeg funnet treningsklær. Og for de som kjenner meg, så er dette utrolig rart. Jeg var den typen som brukte en liten ola-shorts i gymmen, og ville ikke ha noe annet heller. Ville ikke at mamma skulle bruke penger på noe jeg selv ikke ville ha eller hadde glede av.

Men tidene forandrer seg, for nå har gutten fått seg litt treningsklær. Starta med løpesko, som var på tilbud. Helt enkle og stødige i perfekte størrelse. Pluss noen sokker, for det får man aldri nok av. En enkel hettejakke ble og med.

Måtte le av meg selv da jeg satt meg ned for å søke opp treningsklær på nettet, for det er så ulikt meg, men jeg fant fort noe jeg likte. Denne jakka fra adidas var på tilbud og falt i god smak da den ikke ser ut som typisk treningstøy, er tynn og lett. Den er av et mykt stoff og behagelig å ha på. Trodde den skulle være vanntett, og det kan godt hende den er, men har ikke fått prøvd enda. Den ser hvertfall veldig kul ut og er god å bruke!

Musikk må man jo ha. Og selv om det ikke er et spesielt stort problem å bruke Apple sine ørepropper, fant jeg Beats sine PowerBeats3 ørepropper. Kjøpte dem på finn.no av noen som ikke hadde brukt dem, og sparte da en del penger. Er storfornøyd, for de sitter godt, til og med på meg som bruker briller. Også har de bass som man merker og som gir litt ekstra boost under treningen syns jeg. Innkjøpene så langt har blitt brukt masse allerede!

Mangler bare raske shades nå!

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *