I kveld går turen til Trysil. Baggen og kamerautstyret er pakka. Dette er noe av det første jeg pakka med meg. Har og laget en spilleliste, jeg håper du vil sjekke ut.

GoPro-kameraet er et must for å få filma alt mulig rart som er gøy å se tilbake på senere. Har planer/ønsker om å få laga en liten video, så telefonen må være fullada, kamera er pakka og alt av fester til GoPro er med. Ble inspirert av denne videoen på YouTube, og skal definitivt ha sangen «On Top of The World» av Tim McMorris på øret i bakken!

Disse slalom-brillene fra Nike er med meg hver gang. Kanskje de har blitt et lite tegn på lykke, for før var jeg ikke noe fan slalom. Føler meg litt boss som kjører i bakken med samme slalom-briller som Gus Kenworthy da!

Lesestoff må man alltid ha med. Denne turen blir det ikke så mye tid til lesing, men da er denne perfekt. Nemlig den første boka i «A Series Of Unfortunate Events«-serien. Jeg husker jeg leste denne på flyet til Florida for mange år siden. Skal bli spennende å lese den igjen, spesielt nå som Netflix har laget sin egen versjon av fortellingen.

Har og laget en liten spilleliste med sanger jeg har lyst til å høre på i bakken, for å få enda mer stemning og nyte livet til det fulleste. Følg den på apple music HER.

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *