Hudpleie som ikke funker

Av og til må naturen gå sin gang. Av jord er vi kommet og alt det der. Er dette tanken bak at du ikke har startet med hudpleie enda? Da er du som meg, som tenkte at det ikke var poeng i, og at det kom til å koste lommeboka dyrt. Og selv om jeg har kjøpt dårlig hudpleie opp gjennom, har det gitt en effekt. Ikke den tenkte effekten, men trolig noe bedre - selvtillit.

Mitt første produkt var den billigste rensen jeg kunne finne. Jeg håpet den skulle hjelpe meg bli kvitt kviser. Jeg renset og renset, men kvisene forble. Tenårene altså, der måtte naturen gå sin gang. Men i tenårene er det ikke bare huden som er skjør, men også selvbildet. 

Jeg følte meg ikke bra, og kvisene hjalp ikke. Men rensen gjorde. Rutinen med å rense huden hver kveld før senga, tvang meg til å se meg selv i speilet. Det endret også noe i tankegangen min om at man ikke kan gjøre noe med hvordan man ser ut, men hvordan man føler seg, har man mer kontroll over. 

Dette er et tegn til deg. Et tegn om å kjøpe din første hudpleie, uten å tenke så nøye over den fysiske effekten. Slik at du kan føle den psykiske effekten av hudpleie - nemlig selvpleie.