oppi nettet til Stine Hasla

Stine Hasla er den eine halvpart av paret bak fotobyrået HaslaLøkkeberg. Dei to damene tek draumande analoge foto av ein deilig miks natur og kultur. I tillegg lagar dei magasinet kontakt, der dei vidare lar ein draume seg bort i urban natur, interessante folk og vakre fotografi. Med alle desse kreative prosjekta, kva har Stine i handlenettet sitt?

Mitt nett er fylt med … analogt kamera, mobil, notatbok + penn, håndkrem, to teposer, et par- tre plaster (kjæresten min er latterlig klumsete) og helst en bukett med valmuer.

Favorittnettet kom jeg tilfeldigvis over i april 2021 da jeg saumfarte instagram etter motiver til linotrykk jeg ville prøve å lage. Tilfeldighetene ville ha det til at jeg fant en fransk kunstner, Lea Marchall, som ikke bare hadde nydelige linotrykk til salgs, men også det fineste nettet jeg hadde sett. Det heter «dans mes rêves» (i drømmene mine) og det er virkelig drømmenettet mitt. Til tross for en noe stiv pris etter frakt og toll er det et av de bedre kjøpene jeg har gjort og har vært med på alt fra teltturer på Jæren til sene sommernetter på Mallorca.

Kva er i nettet ditt?